timo írta:
Sziasztok. Először is köszönöm szépen nektek a segítséget a Korg i5s szintimmel kapcsolatban.
A Roland G-600 nagyon megtetszett ma és azt hiszem ez lesz az ami nekem kell. Talán a kijelző problémája nem lesz nagy gond. Viszont egyfolytában keresem hozzá a magyar nyelvű utasítást, sikertelenül. Amikor kipróbáltam elég bonyolult volt a kijelzőn lévő információhalmaz. Ha már összejön az üzlet akkor elmagyarázzátok hogy mi micsoda ? Megköszönném.
Csak még két kérdés.
1. Lehet ehhez a típushoz még különböző újabb stílusokat betölteni és rögzíteni ? ( a 64 stílust kevésnek találom )
2. Milyen folyamat által kerülhet fel mondjuk egy dal ( saját szerzemény ) cd-re, a hangszer használatával ?
Köszönöm.
Timo a tűzoltó.
Szia Timo!
Holnap talán már konkrétabban tudunk a hangszerről beszélni, tudod, hátra van még a belső ellenőrzés. Remélhetőleg magyar leírás ügyben is tudunk valamit segíteni, ha mást nem, akkor összehozunk olyan zenésszel, akinek megvan, ő gyakorlati dolgokban is valószínűleg tud majd adni tippeket. Természetesen mi is igyekszünk segíteni az alapokban.
A G600-ban 128 gyári stílus van, és egyidejűleg 8 user stílust tárolhatsz benne. Ezek lehetnek a régebbi MSA, MSD és MSE stílusok a Rolandtól, illetve a saját magad által szerkesztett új stílusok is. Ehhez jön a 192 user performance. Természetesen a stílusokat és a performance-okat is floppyn tárolhatod, elég gyorsan be lehet töltögetni őket.
A második kérdésedre azt tudom mondani, hogy többféle megoldás lehetséges. Ha kijössz, akkor olyan módot fogunk ajánlani, amihez neked a leginkább megvannak a feltételeid (számítógép, stb.)