Nagyon nagy fazon, szeretnék ilyen idősen is olyan témákkal foglalkozni, ami a 20-30as korosztály 99%ának is gondot okozna, haha
Mi a haverommal olvastuk a könyveit + összes youtube videó (+én k2500, haha), mindig az öreggel példálózunk, amikor ilyen lúzer kocsmatőtelékeket látunk, hogy "ezek is biztos most készülnek a szingularitásos elméletet megdönteni", vagy bánatikban rúgtak be, be mert a mesterséges intelligencia processzor tervei nem készültek el időre / a 123ismeretlenes 7es intágrál egyenlet nem jött ki(na mondjuk ez baromság, hehe).
Mindenesetre fullosan tiszteljük. Haverom, mikor hazavittem a kurzot, bár nem ért a zenéhez/hangszerekhez, egyből jött át, ült le elé nagy csodálattal, hogy ezt az öreg tervezte, haha, én meg mondom, hogy ezt már nem, ő meg nem baj, a VAST(ennyit ő is tud) rendszer a lényeg (és igaza van)
Reméljük a MusicSystems ág megint visszaszerzi a régi csillogást! És hogy DNS alapú lesz a következő flagship. Na, akkor a korgnak/rolandnak valami nagyképernyős plazmacsöves hülyeséggel kell előjönnie, 8giga rammal, ha tartani akarják a versenyt