lakbal írta:
Csak rögzítésre kellenek a laptopok, editálásra otthon van egy 3700+ A64 2gb memóriával.
Rögzítésre sem elég a pIII?
az 1,6 M processzor egy 2,6 GHZ-es asztali P4-nek felel meg. Az se elég rögzíteni?
Akkor megveszem az alesis-t, ha hozza a soundcraft keverő minőségét.
Tekintettel a segítőkészségedre, szívesen megveszem nálatok, ha tudjátok a pákó-s áron adni
www.pako.huKöszönettel.
Pusztán rögzítésre a proci elvben elég, de szinte lefogadom, hogy 5400-at pördül a vinyó a gépben. A chipsettől függ, hogy hány sávot tudsz vele problémamentesen rögzíteni. Lehet, hogy minden megy rajta, de az is lehet, hogy 8-10 sáv már megröcögteti a gépet. A mobil procik ennél az alkalmazásnál nem nagyon tudnak domborítani, hiába jók a benchmarkok.
Ami az Alesis Multimix mixerek és a Spirit Folio összevetését illeti, én enyhén a Folio -ra szavazok, de van itt még valami. Megmondom őszintén, nem tudom, hogy a Multimix A/D konverterei pontosan hol helyezkednek el a csatorna jelútban, mert a blokkdiagramban ezt nem tüntették fel. Gyanítom, hogy valahol az elején, tehát a preamp után közvetlenül. Ekkor viszont a keverőből a felvétel szemponjából csak ez a szekció lesz érdekes, az pedig szerintem jó.
És akkor van még egy effekt is a pultban.
Árak: persze, hogy műxik a Páko-s ár, sőt...