morgoth írta:
Köszönöm ismételten a válaszod.Még egy kicsit zavarnálak a problémámmal.Láttam az üzlet árlistáján egy ilyen ketyerét: Roland DM 80-4 Digitális hangrögzítô 4 sáv.Egy zenekar egyik tagja említette,hogy ez használható.Tudnál róla bővebbet mondani?Esetleg egy leírást küldeni nekem?
A leírás letölthető a
http://www.rolandus.com - ról. Tulajdonképpen alkalmas lenne a célotokra, csak:
- kell hozzá még egy DM-80R távitrányító, ugyanis az alapkütyün nincsenek kezelőszervek, csak kijelzők.
- kell hozzá egy külső SCSI ház + HDD, mert csak 100 M drive van benne, ami 18 sávpercet jelent. Max. 4 G lehet a meghajtó méret, ez kb. 4 sávon 3 órát jelent.
Így viszont összességében már 200 kFt körül tartunk...
Idézet:
Valamint még azt szeretném kérdezni,hogy ha jól tudom ezeken a HD recordereken van fülhallgatókimenet.Szerinted Nem lehet elszeparálni a sztereo kimenet jelét a fülhallgatóétól?(Tehát sztereo kimenet egyik sáv,fülhallgató másik sáv).Ne haragudj,hogy ennyit zaklatlak ezzel,de máshoz nemigazán tudok fordulni ezügyben.
Nem ismerek olyan csak szetereo kimenettel rendelkező HD recordert, amelyiknek a fejhallgató kimenetét lejátszáskor más sávra lehetne aszignálni, mint a főkimenet. Ez persze nem jelenti azt, hogy nincs ilyen