Sziasztok. Egy Le61-m van és szeretnék a sequencerével kapcsolatban érdeklődni, ezúttal létrehoztam inkább egy gyűjtőtopic-ot, mivel minden Tritonban ugyanaz a seq van, hátha akad más ilyen jellegű kitárgyalni való
Nos nekem elsősorban az a problémám, hogy a song-hoz lehet rendelni egy Combi-t a copy from combi paranccsal a utility fülben. Ez idáig szép és jó, de ezt a dal más részein meg lehet később változtatni? Pl. az 5. measure-nél átvált egy másikra. A program change-eket nagyon szépen fölveszi realtime és visszajátszáskor zseniális az egész, el sem veszem a kezem a billentyűzetről, de egy combival hogy lehet ugyanezt? Ha program change-eket pakolok 1-8sávokra az se jó, mert ők külön channelen vannak és azt sem leltem meg, hogy lehet a track-ek csatornáját megváltoztatni, nagyon remélem nincsenek lefagyasztva, mert kirohanok a világból. Bár ha még ezt meg is lehet oldani, akkor se jó, mert egy combinak van effektje, pan, paraméterek, stb, azokat is változtatni kell.
Arra is gondoltam, hogy CUE listával csinálom, mert minden cue(song) elejére be tudok tenni más más combikat, de ekkor meg a sequencer által játszott témákban lesz minden cue váltáskor szakadás, még ha adott track programja marad az előző, akkor is. Nem igaz, hogy egy Triton szinten ezt nem lehet elegánsan megoldani. A kurzweilben maga a sequencer küldözgette a change parancsokat úgy hogy a setup módban voltam, a sequencer meg ment a háttérben, itt még ki se tudok lépni a seq üzemmódból
Egyébként jó ez a Triton, de ha ezt nem tudom megoldani vhogy, akkor mennie kell. Nem igaz, hogy nem lehet sequencer mellett 8layeres combikkal játszani és ezeket váltogatni. Vagy csak hozzá voltam szokva a jóhoz(K)
? (De akkor az NS5R mér tuggya?)